diumenge, 8 de desembre del 2013

Rajoy i Pere Navarro, afinitats

Rajoy no acceptarà mai un referèndum català. Afirma també que Catalunya i Espanya mai no han estat separades -humor-. Pere Navarro diu que aposta per fer les coses d'una altra manera -més humor-.

Ahir un multimilionari indi es va casar a Barcelona, concretament al MNAC. I la ciutat li va fer un regal de boda, un espectacle de música i color a les fonts de Montjuïc. D'entrada no entenc que l'Ajuntament barceloní accepti aquestes coses. A canvi de diners, cedir unes instal·lacions de tothom. Perquè no pot fer-ho qualsevol ciutadà això. També podria fer demagògia i parlar de la misèria a l'Índia però, no sé si es preocupa o no la seva família pels més necessitats. La indignació però, no és menys que quan Aznar va casar sa filla a l'Escorial, amb el muntatge de seguretat que va suposar i el "pijerio" que va haver.

També ahir llegia que l'alcalde de Tortosa un cop més s'havia manifestat contra treure el monument franquista del mig del riu, perquè no és una prioritat per a la ciutadania. Potser no, encara que fa tants anys que és allí el monument que parlar ara de prioritats és una excusa com una altra. Ha hagut temps per treure'l. Tortosa, ciutat del monument franquista amb un ajuntament que se suposa que ha de complir la llei de la memòria històrica i que és sobiranista -és un dir-.