divendres, 27 de maig del 2016

La consellera justifica la retallada de P3 a Amposta

La consellera d'Educació justifica que Amposta perdi una línia de P3 pública, la de l'Agustí Barberà. Els arguments són dels que convencen, per senzills. Ha baixat la natalitat, hi ha menys criatures, amb la qual cosa no es pot mantenir la línia. Ni parlar-ne de baixar ràtios per tenir una escola de més qualitat. I d'aquesta manera una de les escoles públiques d'Amposta es queda sense una línia de P3 però, al mateix temps, per recursos.

D'entrada ningú no vol que es perdi cap línia de P3 però, quan s'assumeix que se n'ha de perdre una, sí o sí, no es pot justificar que es perdi a la pública mentre existeixin concerts amb la privada. La privada segueix uns altres camins però, entra en competència amb la pública. No és just.

Darrera de la consellera d'educació, escoltant amb atenció, la delegada del ram a l'Ebre, ampostina, assumint aquest atac a l'educació pública.

Catalunya is different. Aquí tot es concerta en perjudici dels serveis públics. El nou país de la nova Convergència. I Esquerra mirant-s'ho perquè, com tots sabem, primer és la independència i amb ella tot això s'arreglarà. Quina pena.