diumenge, 6 de març del 2016

Camí del pacte amb el PP

César Luena (PSOE) continua amb l'argumentari socialista acusant Podemos de mantenir Rajoy al govern, de votar al costat del PP . Podria acusar al PP de votar com Podemos però, aquesta comparació no els convé tant. També sembla que Luena sap, com altres líders socialistes, que els votants de Podemos volien el partit donés suport a un govern de PSOE i Ciutadans.

Alberto Garzón ha recordat als socialistes que no fa tant Ciutadans era un partit de dretes, tan o més com el PP, i que ara és un partit amic del PSOE, un partit que ha de permetre fer polítiques reformistes, progressistes, d'esquerres. Malauradament Izquierda Unida té poc ressò com perquè se l'escolti gaire gent.

Andrea Levy davant d'un auditori amic ha afirmat amb rodunditat que l'únic partit que ha guanyat les eleccions és el PP. No ha explicat però, per què, si han guanyat les eleccions, no poden formar govern. Serà perquè en realitat no les han guanyat en el sentit de ser escollits per governar, en nombre d'escons. És que sempre s'ha d'explicar el mateix...

I al final tindrem PSOE+Ciutadans+PP, perquè tan diferents no són i ara ens estan marejant fins escenificar un acord treballat i satisfactori.