dilluns, 19 d’octubre del 2015

Compte, Facebook farà pagar per mantenir la privacitat

Sabeu que Facebook vol cobrar per mantenir el vostre compte privat? Sabeu que podeu posar un missatge al vostre mur avisant al senyor Facebook que això està molt malament i que no ho voleu? Que després en facin cas o s'ho llegeixin i riguin és una altra cosa.

Sabeu que Instagram, Twitter, YouTube, Facebook i altres serveis de la web poden utilitzar allò que publiqueu sense permís i guanyar diners sense remunerar-vos? Ah, no? Que no llegiu les condicions d'ús del servei quan us hi subscriviu? Ah, per això també fa uns anys van circular missatges queixant-se del mercantilisme amb els continguts amb què ompliu aquests serveis.

Ignorància, molts cops voluntària, és la causa que avui dia encara caiguem en la trampa de distribuir cadenes que no tenen fonament, vestides de text legal, contradient el contracte que nosaltres hem subscrit amb l'empresa que ofereix el servei. Em sorprèn veure persones amb un mínim de criteri que cauen a la trampa de compartir aquestes falses alarmes amb l'excusa de "per si és veritat".