dissabte, 16 d’agost del 2014

Acaben les #festesamposta2014

#festesamposta2014 Cosso IrisAcaben les Festes Majors. Avui al matí bou capllaçat i les andròmines. El bou capllaçat, amb poca gent. No sé si cal fer-lo. Des les andròmines he acabat marxant perquè després de més de mitja hora allò no començava. Molta gent esperant i sense començar. S'han ajuntat amb l'encierro. Aquesta és una de les caracterísiques d'alguns dels actes de Festes, la manca de puntualitat. I la manda de puntualitat no deixa de ser una manca de respecte.

A la tarda, Cosso Irirs. Júlia ha xalat de valent amb el confetti. Tot i que les carrosses a Amposta no són res de l'altre món, simplement podent tirar confetti els crios xalen, i els pares també. Algun dia podrien replantejar-se algunes coses, com que la banda de música sigui la primera de passar, i que ho faci a tota pastilla, o que el recorregut podria ser circular i no com des de fa massa anys, un anar i tornar per l'Av. de la Ràpita.

Els focs els hem vist de lluny. Júlia ara no vol veure'ls de prop. Diria que han estat més curts que altres anys, bastant més curts. Qüestió de la crisi però, quan es presumeix de fer més bous que enlloc això no és motiu suficient.