diumenge, 10 d’abril del 2016

El trencament d'Iniciativa amb Esquerra a Amposta

A Amposta Iniciativa ha trencat recentment la coalició amb ERC. Diu que és a causa de la privatització de la nova residència de gent gran, i s'han queixat de la manca de comunicació. El seu representant es queixava de l'ús que fa Esquerra encara, del nom d'Esquerra d'Amposta. Tot plegat genera preguntes:

  1. Per què Iniciativa es va unir a ERC a les municipals si no són independentistes, i el govern ampostí és clarament independentista?
  2. Per què l'ex-regidora d'ICV, número 2 del govern, va anar a la llista de Podemos a les eleccions espanyoles alhora que participava d'un govern independentista?
  3. Quin seria el resum de la tasca de govern d'Iniciativa mentre han tingut representació al govern?
  4. No puc acceptar la privatització, ni que sigui de la gestió, de la residència de gent gran. Però, Iniciativa té una fórmula per fer-la viable, sabent que no hi ha els llits sociosanitaris promesos, en precampanya, per l'anterior govern municipal? Què fem amb un servei que arruïnaria el municipi? La convertim en un hotel, com a l'Ametlla?
  5. Què pensa guanyar Iniciativa amb aquest trencament? Quin impacte tindrà quan actualment no tenen cap regidor al consistori?
  6. Tenint en compte els mals resultats d'Iniciativa eleccions rere eleccions, i malgrat alguns comentaris sobre el mal que poden fer amb el trencament, quin serà l'impacte d'aquest trencament d'aquí a 3 anys?
Resumint, i potser m'equivoqui, sembla que Iniciativa continuarà sent un partit sense representants, si no s'ajunta, com a Catalunya i Espanya, amb altres partits de moda, i que el seu trencament amb Esquerra s'haurà oblidat. Mala jugada.