divendres, 18 de juliol del 2014

Menys sou, menys atur, menys baixa,... més PP

La FAES, la Fundació del PP que gaudeix de diner públic, com altres fundacions de partits, vol suprimir el salari mínim -per precaritzar més la feina- i eliminar la prestació de l'atur per convertir-la en una assegurança. Organitzacions subvencionades per dedicar-se a generar ideologia ens diuen que nosaltres hem de tenir menys beneficis d'un sistema que no és ni de bon tros perfecte?

El mateix dia que llegeixo això la ministra Báñez -quina experiència professional destacable sembla que està relacionada sempre amb la política- presenta la reforma per la qual les mútues podran controlar les baixes laborals i recomanar l'alta. A més, s'establiran les durades habituals de les baixes en funció de la malaltia i de l'edat del treballador. Poder a les mútues, desautorització als professionals de la sanitat pública i acusació implícita als treballadors de poc treballadors i d'estafadors.

Una trista notícia ahir amb l'abatiment d'un avió civil que sobrevolava Ucraïna. Un atac injustificat, sembla que causat per una confusió si es confirma que el van cometre rebels pro-russos. Sigui com sigui, avui al Facebook Susanna Abella destacava la notícia que hi viatjava un bon nombre d'experts mundials sobre la Sida. Ho destacava perquè si en comptes d'aquests experts haguessin viatjat jugadors de futbol de renom l'impacte mediàtic hauria estat major. No ho dubto. Així és la nostra societat.