dilluns, 3 de gener del 2011

#salut El sistema sanitari, problema econòmic català

HTVCAvui dos consellers del nou govern català han parlat del sistema públic de salut. El conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell, apuntava el sistema sanitari públic com un dels causants de problemes econòmics del país. El conseller de Salut, Boi Ruiz, ho ha adobat dient que gràcies que un 25% de catalans es paguen sanitat privada que la cosa no va pitjor. Un es pregunta si a sobre hem d'agrair que la gent vagi a la privada. Però, el tema públic-privat donaria per parlar molt i molt.

Álvarez-Cascos, per cert, deixa el PP amb crítiques a Rajoy per no voler-lo com cadidat a Astúries, i aconsegueix ser notícia per segon dia. Mentrestant, el PP català vol presentar marques blanques a les eleccions municipals.

Josep Català, periodista científic, o científic periodista, defensor radical del rigor, ha mort als 65 anys. Memorable una enganxada amb el "mag" Fèlix a la ràdio, quan Josep Cuní feia el programa dels matins a Catalunya Ràdio COMRàdio. Descansi en pau.

Als EUA estan estranyats per la mort de cop de milers de moixons, de forma inexplicable, a Arkansas, a la qual se suma la mort de milers de peixos al riu Arkansas, en una quantitat fora del normal. Els de Cuarto Milenio s'estaran fregant les mans.


2 comentaris:

Xavi ha dit...

Seguirem abm atenció, com sempre, les teves reflexions.
Ja saps que sóc una mica tiquis miquis. El Cuní va passar per Catalunya Ràdio a fer els Matins? No va ser a la Com Ràdio?
bon any!!

Unknown ha dit...

Tens raó. Làpsus!