dimecres, 12 de gener del 2011

#política Nomenat el delegat a l'Ebre

Avui ha estat nomenat Xavier Pallarès ja nou delegat de la Generalitat a les Terres de l'Ebre. Sembla que poc a poc es van acabant de fer els canvis a l'Administració, quedant pendents els nomenaments dels delegats o delegades dels diferents serveis territorials.

Al PSC de Barcelona se li gira feina. L'exconsellera Tura vol ser també candidata a l'alcaldia de Barcelona. Val a dir que vista la tendència de les coses té lògica que comencin a sortir veus discordants dins del PSC. A més, Hereu està sent un alcalde molt criticat.

Una d'aquelles excepcions que ens fan pensar que les coses poden ser diferents entre Catalunya i el País Valencià és la col·laboració entre ambdós governs per treballar pel corredor del mediterrani a Brussel·les. Si algun dia això pogués ser igual en temes de llengua o de televisió, per dir alguna cosa, no seria bonic?

Continuant amb política, Arnaldo Otegi va ser entrevistat per Gara i demanava que l'esquerra abertzale es pugui presentar a les eleccions, tot complint la llei de partits. Em sembla lògic i necessari, per molt que els polítics espanyols insisteixin en parlar de desconfiança sobre l'alto el foc.