dimarts, 25 de gener del 2011

#política #crisi PSOE, PP i CiU aconseguiran tirar endavant la Llei Sinde

Zapatero potser vegi materialitzada la polèmica reforma de la Llei de Propietat Intel·lectual, coneguda com Llei Sinde, gràcies al suport de PP i CiU. No sé què passa que hi ha coses en què aquests partits sempre acaben posant-se d'acord. És estrany que el PNB no participi també a favor. Una llei nefasta, una llei de censura, una indústria cultural que vol presentar la gent com "pirata" de mena, que tot ho vol gratis. I no, no ho volem tot gratis però, tampoc volem que la cultura continuï gestionant-se com fins ara. La notícia del dia ha estat que el director de l'Acadèmia Espanyola del Cinema, Álex de la Iglesia, a causa del desacord en com s'ha gestionat l'acord, dimitirà després de la cerimònica dels Goya.

Les pensions també estan d'actualitat. Zapatero es destapa. Ja ha dit que vol que el termini per poder cobrar la pensió màxima passi a ser de 40 anys. Ara només cal que allargui la quantitat d'anys que s'utilitzaran per calcular la pensió i ja tindrem sobre la taula una proposta vergonyant per a un partit socialista i obrer.

D'altra banda, el Fons Monetari Internacional, FMI, continua volent collar la societat, i no els especuladors que ens han enviat a la merda l'economia. Rebaixa de l'acomiadament, reducció de protecció per atur i més. Vinga va, que són rebaixes i cal aprofitar! Escoltarà Zapatero aquest fantàstic organisme?

Ei, i com que la casa és gran, malgrat que ens anuncien retallades, el govern atorgarà una ajuda de 10 milions d'euros a Spanair via l'Institut Català de Finances. Això fa gràcia, l'empresa privada no vol mai que li diguin què ha de fer però, sempre està a punt per demanar ajuda a l'administració. I mentrestant, no sabem encara per on acabaran de retallar els diferents departaments del govern.

1 comentari:

EMILI NIETO ALCOVER ha dit...

Benvingut al país real. S'ha acabat de tirar merda al tripartit. La dreta ja mana.

http://www.elperiodico.com/es/noticias/politica/20101103/ciu-sale-rescate-las-concesionarias-autopistas-madrid/573518.shtml

Si a un treballador se li acaba l'atur, malgrat estigui apuntat a totes les ETTS, Oficina de Treball, Aula Activa, Serveis Socials de l'Ajuntament, Creu Roja... a viure de l'aire. A les empreses a salvar-les. A salvar les caixes, a vendre-les per quatre xavos als xinesos i a fotre un munt de gent al carrer, però aquests sí, amb prejubilacions. Mentre a tothom li retallaran la seva jubilació, els prejubilats de les caixes, uns senyors. Salvant els mobles a les entitats financeres. País de merda.