dissabte, 8 de gener del 2011

#política #Ebre Ja tenim delegat

Avui la premsa ja parla dels nous delegats del govern als diferents territoris. A les Terres de l'Ebre, l'alcalde d'Arnes, Xavier Pallarès, serà qui rellevarà Lluís Salvadó en el càrrec de delegat. Quedarà saber quins seran els delegats dels diferents departaments i com afectarà això a l'estructura de les diferents delegacions. És un aspecte que algun dia s'hauria de corregir, l'excessiu de moviments de càrrecs que hi ha quan canvia el govern, quan se suposa que qui els ocupa ho és per la seva vàlua, i hauria de ser rellevat per motius diferents dels polítics. I no parlo dels delegats, evidentment.

La línia de tren entre Salou i Cambrils està tallada avui a la tarda per una avaria elèctrica. Si això passa demà seria un caos absolut per al gran nombre de gent que viatja en aquesta línia des de les Terres de l'Ebre. Evidència d'un servei que té una tolerància als problemes molt baixa.

El conseller de Benestar ha dit que no es retallaran els ajuts socials que s'estaven donant fins ara. Bona notícia i símptoma que no era una mala idea el conjunt de mesures enfocades a millorar la situació de persones dependents i altres col·lectius. Una altra cosa és que sigui millorable com dur a terme les polítiques de dependència. Tenim una legislatura per veure-ho.

Les pensions continuen sobre la taula entre govern i sindicats. Al final ja veig com els sindicats, fent piruetes, acaben justificant la jubilació als 67. Tant de bo m'equivoqui.