diumenge, 23 de gener del 2011

#política #crisi Sed d'eleccions

Rajoy, qui acostuma a afirmar coses justificant-les per les seves conviccions, té la convicció que Espanya vol un canvi i que la gent vol eleccions. No sé si diria tant jo. Rajoy vol eleccions però, perquè les enquestes li són molt favorables. I Zapatero de ben segur que no en vol esperant que el 2012 la tempesta hagi passat i la cosa pinti millor. Sí que és cert que per tenir un govern socialista que actua com si fos el PP, potser millor que governi el PP, i al cap i a la fi ja sabem de quin peu calça. No sé, la cosa no és molt fàcil de discutir.

Ep, que no penso votar el PP però, Zapatero ha posat tots els ingredients per facilitar que el PP torni a governar, per unes polítiques incoherents amb el projecte socialista i contradictòries amb la campanya electoral del 2008.

Ah, Marcelino Iglesias diu que no hi ha privilegis en les pensions dels parlamentaris. No sé si riure.

Laporta també ha estat notícia en la presentació de Solidaritat per la Independència (SI) a València. Rebuig de gent d'ultradreta i agressió a Laporta. Això, si passés a Catalunya contra algú del PP o contra algú de més a la dreta que el PP hauria estat un escàndol i hauria estat criticat per la premsa incendiària de Madrid. Ara segur que titllaran Laporta de provocador. Democràcia a l'espanyola.