diumenge, 16 de gener del 2011

#política Bronca PP-PSOE per una agressió

No tenia molt clar quin seria el tema del dia, des del meu punt de vista. Avui Tele 5 als informatius parlava de temes tan trascendentals com l'arribada a Madrid de la moda dels cadenats per demostrar l'amor, com es fa de fa temps a Roma; o també del cigarrollo, la tendència d'aprofitar que se surt a fumar fora del bar per conèixer altra gent i, qui sap, trobar parella. Temes molt interessants en un informatiu.

Diria que el tema del dia ha estat l'agressió que ha patit el conseller de Cultura de Múrcia en sortir de casa seva. L'han agredit amb un puny americà i ha patit importants lesions. Però, el tema del dia, a més de ser aquesta agressió, és que el PP ha acabat acusant el PSOE -de Cospedal ha estat- de ser al darrere de l'agressió. Increïble. Un cop més, en comptes de prudència impera el partidisme i la incitació a l'odi cap a l'adversari. I com sempre en política espanyola, qui acusa ho veu normal però, quan l'acusen s'estripen els vestits.

Tunísia continua amb la revolta després de la marxa del dictador. No se sap encara si el camí cap a la democràcia tindrà èxit o no.

Si no teníem prou amb el cargol poma, a Andalusia ha arribat el cargol gegant africà (achatina fulica), un cargol que pot fer 30 centímetres i pesar 200 grams, que pot transmetre malalties als éssers humans, i que es considera una de les plagues més importants del món. Esperem que no arribi a les Terres de l'Ebre. No entenc però, que hi hagi empreses que comercialitzin aquests animals i gent que els tingui amb tanta alegria com mascotes.

Ah!, el 40% de les incidències de les centrals nuclears espanyoles l'any 2010 van ser de la central d'Ascó. Un percentatge important i un fet que ha de tenir com conseqüència més exigència amb l'empresa.