diumenge, 20 de setembre del 2015

El nyap per reduir els accidents a la N-340

Divendres escoltava a la ràdio les declaracions d'un membre de la Federació Nacional d'Associacions de Transport d'Espanya que recomanava reduir la velocitat a la N-340 i augmentar-la a l'AP-7 per provocar així un transvasament de vehicles de la via gratuïta a la via de pagament. Ben bé ho hauria pogut recomanar algú de la concessionària de l'autopista això, perquè l'argument semblava simplement una excusa per donar més diners a l'empresa. El Ministeri també es planteja construir vàries rotondes i prohibir els adelantaments a la Nacional per reduir els accidents.

Avui hem passat per la N-340 de camí a Tarragona. Ja fa temps que ho fem, perquè em sembla una animalada el preu que arribem a pagar només entre Amposta i l'Hospitalet. I a més tenim una autopista que tampoc no és cap meravella. Doncs, com deia, hem passat per la N-340 i, sorpresa, entre El Perelló i l'entrada a l'autovia A-7, un bon grapat de quilòmetres, velocitat màxima de 80 km/h i cons durant tot el trajecte impedint els adelantaments.

Aquesta és la solució? Really? Are you kidding me? El pas següent imagino que serà la construcció de les rotondes i de l'autovia A7 ja en parlarem algun dia, si ho fem. Mentrestant, com deia en un altre apunt, entre Altafulla i Salou l'AP-7 continua sent gratuïta i entre Ulldecona i l'Ametlla no, ni s'espera que ho sigui.