dilluns, 14 de setembre del 2015

#27s2015 #independència El federalisme del PSC

Iceta i Sánchez, Sánchez i Iceta. El PSC convida Pedro Sánchez un i altre cop en aquesta campanya electoral catalana, diuen que per fer veure que amb un govern del PSOE a Espanya les coses amb Catalunya canviaran. Iceta ja hi era quan Zapatero aspirava a governar. Ja aleshores el PSC parlava de federalisme i Zapatero semblava que ajudaria a canviar les coses. Però, ni Zapatero va fer res cap al federalisme ni el PSC va actuar decididament perquè el PSOE abandonés la seva postura territorial. Ara Iceta pretén que la gent es cregui que un partit que encara no governa, i que no està clar que acabi governant Espanya, modificarà la Constitució per encabir millor Catalunya a l'Estat, i que no es desdirà com ja ha ocorregut en el passat.

No espero cap pas cap al federalisme, la meva via no és la tercera, tan poc clara però, si algú escolta Iceta faria bé d'anar a les hemeroteques i veure si el PSC pot complir allò que promet.

Ah, que un polític balli no és problema -cadascú que faci allò que cregui-. Que ho faci per fer-se el simpàtic ja és una altra cosa.