diumenge, 5 de juny del 2011

Les #ebremunicipals2011 i el magatzem #nuclear #crisi

El ministre Sebastián diu que els resultats de les eleccions municipals avalen la creació del cementiri nuclear. Sense paraules. Com els agrada aprofitar els resultats per al benefici propi als polítics. Seguint la mateixa argumentació Zapatero hauria de convocar eleccions anticipades perquè majoritàriament a Espanya  les eleccions van ser favorables al PP. Suposo que el ministre això no ho veu així, perquè no beneficia les seves tesis.

Parlant de política espanyola, el PP està a 13,8 punts per davant del PSOE en intenció de vot segons enquestes de El País i El Mundo. Una cosa que ens podem imaginar, una cosa que el  PSOE s'ha guanyat a pols però, que no deixa de preocupar. Què ens espera amb un govern del PP i potser amb majoria absoluta?

A Barcelona, ja que he comentat el tema del magatzem nuclear, s'ha fet una manifestació per demanar el tancament de les nuclears a Espanya. Mentres països en els que ens emmirallem, com Alemanya, ja han posat data final a les nuclears, a Espanya un president d'esquerres i que s'havia mostrat contrari a les nuclears, no fa el pas. Un exemple més de l'estil Zapatero.

I ja que parlo d'Alemanya, si fa un temps la cancellera Àngela Merkel deia que estava disposada a ajudar els països del sud d'Europa amb la crisi però, a canvi de menys vacances i més eficiència laboral, ara un estudi diu que els alemanys treballen menys i que no són més eficients, tot i que la seva situació econòmica és millor per la innovació i l'estalvi. Hi haurà qui ignorarà aquesta discrepància, no sigui que se li desmuntin els arguments per fer més retallades en els drets dels treballadors.