divendres, 3 de juny del 2011

Duran i els indignats #15m #crisi

Josep Antoni Duran i Lleida creu que els mitjans públics han donat massa veu a les acampades que s'han succeït arreu d'Espanya des del 15 de maig. Suposo que preferiria que no se n'hagués parlat i que els arguments que es posen sobre la taula no existissin. En canvi, penso que els mitjans públics han trigat a reaccionar sobre els "indignats" i que alguns de privats, els d'una ideologia de centre-dreta cap a la dreta, han intentat desqualificar el moviment sense èxit. Fins i tot algun columnista que va de graciós ho ha fet.

Jo cada cop que Duran intenta alliçonar la resta de formacions o la gent que protesta per alguna cosa, recordo l'article d'El País de l'any 2010 on apareixia a la suite de luxe que ocupa permanentment a l'hotel Palace de Madrid, com llegia també el 2010 al bloc de Saül Gordillo. És evident que ell veu amb bons ulls les opinions de la premsa no afí amb els "indignats", com també veu normal que un polític s'estigui en una suite de luxe i ho mostri a la ciutadania que pateix la crisi.

Avui la comissió per estudiar el concert econòmic ha començat a treballar. El PP també hi participa. Veurem si a mesura que s'apropin les eleccions generals s'hi manté o troba una excusa per sortir-se'n.

1 comentari:

i ha dit...

Genial!
Duran dura com les piles del duracel.
Ningú ha pensat mai que faria un immillorable paper al PxC?
És un Le Pen català. Una pila que s'aguanta perquè la "coincidència" no te a ningú que el recanvii.
Llàstima que el seu futur sigue tan predeible.