divendres, 18 de febrer del 2011

#sensesenyal #política #trànsit #Amposta Apagada de TV3 al País Valencià

Almenys a Catalunya un dels temes principals del dia ha estat l'apagada de TV3 al País Valencià d'ahir, amb el tancament dels repetidors de l'Acció Cultural del País Valencià (ACPV) per evitar una multa inassumible. Tancament de webs en senyal de protesta, actualitat informativa, declaracions,... El PP del País Valencià són experts en la confrontació amb Catalunya, amb la llengua, amb la televisió, amb l'Estatut, etc. I tot potser sigui per evitar que es parli dels seus problemes.

Felip Puig ha apuntat a demanar pujar el límit de velocitat a les autopistes a 130 km/h, i la DGT s'hi oposa pel perill de l'augment de víctimes per accident. Sí que és cert que 130 km/h seria raonable i que, moltíssims dels vehicles que circulen per les autopistes ja circulen a més d'aquesta velocitat.

Els deutes de l'empresa Futuro Ciudad Amposta, la promotora de la zona comercial del costat del cementiri, de més de 2 milions d'euros, han estat notícia de portada de La Veu de l'Ebre. La veritat és que malgrat els anuncis i anuncis que s'han fet els darrers anys sobre el projecte i la seva viabilitat, mai no he entès com podia un projecte així tirar endavant en una època tan complicada per a la construcció.

El món àrab continua sent notícia. Líbia, amb cada dia més morts, Bahrein, Iemen. La temperatura puja. Les esperances generades per com han anat les coses a Egipte potser escalfen els ànims. Veurem com acaben les coses als altres països.