dijous, 24 de febrer del 2011

#política #vent #Amposta

Serà curt el comentari d'avui. En breu tinc assaig i no em queda gaire temps dins del que queda de dia per escriure.

La ventada d'ahir ha fet que la inauguració del Carrefour a Amposta no s'hagi fet aquesta tarda si no que es farà la setmana vinent. Dues grans grues treballen en la retirada de les peces de la coberta afectada pel vent.

Tot i la pèrdua de suport, Gaddafi continua sent protagonista dels informatius, amb l'enfrontament que sosté amb els opositors. Quants morts hauran de comptabilitzar-se perquè algú interevingui a Líbia?

Avui s'ha iniciat un nou episodi d'escàndol de suposada corrupció. La Guàrdia Civil ha escorcollat les seus de Gisa de Barcelona i Girona en un tema relacionat amb delictes econòmics i ha detingut dues persones, una d'elles el gerent d'Obres de Carreteres.

Finalment, Josep Poblet, cap de llista per CiU a les passades eleccions al Parlament ha renunciat a l'escó de la cambra catalana. Molt poc temps després de ser elegit diputat plega, cosa que ha fet que el PSC i el PP denunciïn que aquesta renúncia a l'escó ja estava prevista. També ho penso. Si ha renunciat per ser cap de llista a les municipals per Vilaseca, segur que ja fa prou temps que tenia previst encapçalar-la. Però, segur que té arguments per acusar els altres partits de seguir una estratègia electoralista.