dissabte, 26 de febrer del 2011

#crisi #política Gaddafi, recta final?

AmetllerAvui he fet unes quantes fotos a la garriga, aprofitant que els ametllers estan ben florits. Quan els ametllers floreixen ja comencem a pensar en el final de l'hivern, quan la natura torna a activar-se, plena de colors i d'animalets. És el senyal, és l'esperança del bon temps. Un dia quasi de primavera, com avui, a Líbia encara és d'hivern, tot i que sembla que allí potser trigaran poc a florir els ametllers. Gaddafi cada cop amb menys possibilitats de sortir-se'n victoriós, el seu ambaixador a l'ONU posicionant-se contra seu, plorant per la massacre ordenada pel dictador. A les notícies de la televisió una de les imatges del dia era la d'un mercenari contractat per Gaddafi atrapat per la multitud revoltada, sent apallissat en una bassa de sang. Malauradament de violència encara ens en queda per veure però, tal com van les coses potser el dictador està gastant els darrers coets i que potser no podrà fer petar la traca final.

El ministre Rubalcaba avui potser ha fet preocupar més d'un. Reduint la velocitat màxima en autopistes i autovies a 110 km/h no n'hi haurà prou i es creara noves mesures. El govern paternalista de Zapatero baixa a 110 km/h perquè, tontets de nosaltres, gastem menys combustible. Si no és que això no tingui bons resultats econòmics, és que un té el dret de dubtar dels resultats anunciats, i més venint del govern que vénen, un govern que ha faltat ja massa cops a la seva paraula, a les seves suposades conviccions.

Al País Valencià s'està reclamant que torni a veure's TV3. Sobretot al nord del País Valencià, la gent vol veure TV3. Avui, milers de persones ho han demant al carrer, a Castelló. Estic segur que Camps no els escoltarà pas.