dimecres, 20 de febrer del 2013

Pere Navarro, el monàrquic #PSCaladeriva

Avui el protagonista del dia no ha estat Rajoy amb el debat de política general a Madrid, malgrat que ha estat un dels protagonistes. El protagonista ha acabat sent Pere Navarro, líder del PSC, socialista, partit que hauria de tendir més al republicanisme que cap a la monarquia, qui ha demanat l'abdicació del Rei en favor del seu fill. No ha demanat pas un canvi de règim si no que passi la corona al príncep per assegurar la continuïtat d'aquest. El PSOE ha contradit Navarro, mostrant-se en desacord.

A Madrid Rosa Díez demana una reforma de la Constitució cap a un estat més centralista. La líder del partit populista i extremadament espanyolista no ha dit res de nou.

Mentrestant, el tema de les escoltes il·legals, les detencions, els informes de Método 3, i tot això continua sent notícia. Seria bo que no ens diguessin res més fins que el tema s'hagués resolt, no?

Avui llegia una notícia sobre les condicions de treball a la central d'Amazon a Alemanya. Tant espanyols com alemanys treballarien en unes condicions de treball abusives. Sou baix, menjar i transport fins l'apartat lloc de treball que es cobra l'empresa del baix sou que paga, vigilància extrema dels treballadors fins i tot dins dels mini-apartaments que tenen. No hi ha només situacions així a l'Orient. Al darrere, segons es denuncia, a més hi ha una empresa de seguretat d'estil neonazi. Alemanya no és un oasi i els exemples ho confirmen.

Help those suffering in the Horn of Africa