dissabte, 2 de febrer del 2013

#lospapelesdebárcenas i el confeti de #Mato

La Candelera. El tòpic de la ràdio. L'hivern és fora o és viu? Per als mitjans espanyols avui és el dia de la marmota, tradició importada dels USA, com tantes altres.

La bola de corrupció continua fent-se gran. El PP continua d'actualitat. Els seus "amics" d'El Mundo continuen publicant notícies que no els són precisament favorables. Ahir es publicava que la trama Gürtel hauria fet pagaments a la família de la ministra Mato i el seu ex-marit. Viatges, regals, festes per als fills,... El Mundo ho detalla avui. A Twitter ja hi ha qui fa conya amb els 4680 euros pagats en confeti en la festa d'aniversari de l'ex-marit de Mato. 

Malgrat les amenaces d'anar a la justícia els mitjans continuen parlant dels sobres de diner negre pagats a membres de la cúpula del PP. Público situa Aznar entre els possibles receptors dels mateixos. Veurem si acaba confirmant-se o no.

I avui és el dia en què Rajoy ha de parlar. Parlarà però, diuen que no acceptarà preguntes, amb la qual cosa la imatge que ha donat fins ara no millorarà. Si ha de donar la cara que ho faci com cal. De fet, només per haver trigat tant a parlar ja ha fet tard.

Buf, vent de dalt. A Rajoy només li faltaria passar el cap de setmana a les Terres de l'Ebre per tenir més mals de cap.

No us heu adonat? Portem uns quants dies en què l'independentisme català no és a l'ordre del dia dels mitjans de Madrid. Sembla que l'actualitat s'imposa.