diumenge, 10 de febrer del 2013

#depacienteacliente el sou de #Rajoy i les hipoteques estrella

Avui un Salvados dedicat a la privatització de la sanitat. La salut vista com un negoci que ha de ser rendible. Madrid, Alzira i altres llocs governats pel PP, com exemples del camí cap a la privatització de la sanitat. En altres llocs s'ha vist que la privatització no dóna els bons resultats que es pregonen però, la dreta espanyola té molt clar què vol. Incentius per ingressar menys pacients? Manca de transparència que demostri que realment la gestió privada de la sanitat doni millors resultats que la pública. Rafael Gasol posant els punts sobre les i, posant en dubte el copagament i les retallades, proposant alternatives per fer més sostenible la sanitat pública.

El sou de Rajoy continua sent notícia. En plena crisi el seu sou va pujar un 30%. Pobre Rajoy, és un treballador més però, només l'entén Duran,... i Trias. I encara hi ha gent que els vota.

La Caixa i les hipoteques. Sembla que Alicia Sánchez Camacho i Urdangarín no són tractats iguals que la resta de clients. Algú es pensa que li donaran una hipoteca amb un interès 0 els primers 4 anys, i per una quantitat tan alta com a ells i un sou que no garanteix el pagament?