dilluns, 4 de febrer del 2013

Dia mundial contra el #càncer i #corrupció a dojo #SalvoAlgunaCosa

Dia internacional contra el càncer. Els malalts aquest any ho tenen pitjor que abans gràcies a l'augment de la despesa en farmàcia que comporta l'augment del copagament del govern espanyol. Una mala jugada la de qui ens governa.

L'atur continua pujant. Continua avançant cap als 5 milions a Espanya i cap a les 700.000 persones a Catalunya. Es nota que les polítiques de Rajoy donen resultats. Els brots verds. Brots verds que a Portugal donen tals fruits que les escoles esdevenen la font de menjar de molts xiquets i xiquetes que, si no, no tindrien amb què alimentar-se cada dia.

Corrupció 1. Avui Rajoy a Alemanya ha hagut de contestar preguntes sobre el cas Bárcenas. I la seva resposta ha dit que tot és fals, excepte algunes coses. Motiu perquè corrin els comentaris a Twitter amb l'etiqueta #SalvoAlgunaCosa.

Corrupció 2. La fiscalia ha demanat la imputació d'Oriol Pujol pel cas de les ITV. Pujol no ha sabut fer res més que presentar-se com una víctima de la causa sobiranista. Un ja es cansa d'aquests polítics que per defensar-se ens volen fer creure que atacar-los a ells és atacar el país.

Corrupció 3. El PSC demana accions a CiU si Pujol és imputat. Com diu El singular digital, el PSC no veu malament que Manuel Bustos torni a l'alcaldia de Sabadell malgrat la seva implicació en el cas de corrupció urbanística de Sabadell. Són patètics.