divendres, 22 de febrer del 2013

#ERC esquitxada #Espanya a pitjor i la reforma de la #LPI

La corrupció esquitxa ERC. El secretari d'organització del partit ha estat citat per declarar pel cas Manga, tot i no estar imputat de moment. Un partit que se suma a la llista de partits que d'alguna o altra manera s'han vist relacionats amb la corrupció fins ara. Un element més que, com es deia ahir, potser ajuda a reduir el percentatge de persones a favor de la independència. No ens enganyem, els polítics són humans i aquells que són corruptes ho seran en una Catalunya independent i en una Catalunya dins d'Espanya.

La Comissió Europea pinta uns anys negres per a l'economia espanyola, amb un dèficit que rondarà el 6,7% del PIB el 2013, el 7,2% el 2014, un atur que s'enfilarà al 27%, un deute públic que arribarà a superar el 100% del PIB, ... una major recessió. Com se soluciona això? Uf! Em penso que no ho sap ben bé ningú. Portem ja massa temps d'experiments, d'anuncis de mesures que, o no funcionen, o no es posen en pràctica encara i no se sap si funcionaran. Mentrestant la gent s'empobreix, es queda sense feina, sense casa, sense menjar, sense salut.

L'Associació d'Internautes(AI)  espanyola avisa que la reforma de la llei de Propietat Intel·lectual castigarà els enllaços i restringirà la còpia privada. De la còpia privada s'exigiria disposar de l'original de la còpia, cosa que desperta dubtes en l'AI, com ara saber què passa amb les descàrregues de música i video des de botigues en línia, com iTunes, Spotify, etc. El cànon digital, com ara, serà un cànon carregat als pressupostos generals de l'Estat. Em pregunto, si és així, per què es plantegen restringir la còpia privada, si entre tots remunerem de forma indiscriminada els autors per aquest dret dels usuaris? Per què el PP, partit que va lluitar contra el cànon i que va tenir un posicionament més favorable a la còpia privada, ara es posiciona d'aquesta manera?

Help those suffering in the Horn of Africa