diumenge, 25 de març del 2012

El PP no governarà, sembla, #Andalusia

Eleccions a Andalusia i a Astúries. S'esperava una gran victòria del PP a Andalusia però, per sort sembla que no governarà Arenas. PSOE i IU sumen. No és que prefereixi el PSOE, perquè ja porta molts anys al govern i més amb els escàndols coneguts en els darrers temps però, que governi a Espanya un partit que no sigui PSOE o PP sembla una opció remota.


La crisi però, no para de donar-nos notícies i opinions cada dia. Santiago Niño Becerra diu que amb aquesta crisi Espanya té un problema d'excés de gent, en què cal veure qui és útil i qui no a l'hora de trobar feina. Ho compara entre finals del segle XIX i  principis del segle XX, quan a Europa no hi havia feina per milions de persones i va haver una emigració massiva a Amèrica però, diu que avui aquesta opció no és possible i que anem cap a una "miserització" de la classe mitjana. Quina alegria, no?

Llegia aquest matí un article de Tarragona 21 segons el qual la Consellera d'Educació es referia a l'escola Olga Xirinachs com una escola "roja", amb menyspreu, escola que es vol tancar i que es lluita perquè no sigui així. No podem tenir dirigents així al país, i menys en el terreny educatiu, dirigents que no donen exemple en valors a l'hora de valorar els altres.

Help those suffering in the Horn of Africa