dijous, 6 d’octubre del 2011

Mor #SteveJobs, #crisi a #salut a l'#Ebre i retallades de sous

La notícia del dia potser hagi estat la mort del co-fundador d'Apple, Steve Jobs, als 56 anys. Visionari, emprenedor, innovador, carismàtic, són adjectius que partidaris i detractors de la marca de la maçana li han pogut atribuir. Polítics i directius d'empreses competidores han lamentat la pèrdua. I és que Jobs ha conduït Apple fins on és, una marca símbol de bon disseny i de bon gust -sigui o no compartible aquesta afirmació-.

Mentrestant a casa nostra se segueix parlant de crisi. Els metges del Verge de la Cinta han donat sang avui per mostrar la seva preocupació per la situació de la sanitat pública i han explicat que l'activitat quirúrgica s'ha reduït en un 68%. Em pregunto si el Conseller continua afirmant que això no afecta la qualitat del servei.

La que va ser consellera de Salut ara, que potser no tem pel resultat electoral -perquè ja el veu prou negre-, no es posiciona contra el copagament. Pensava que sí que hi estava en contra.

El Conseller d'Economia, a més de dir que potser treuria la paga de Nadal a tots els treballadors públics -no oblidem que és una paga que es treu del sou però, que no és un regal, que forma part del salari-, també ha dit que vol tornar els nivells salarials als del 2007. La gran pregunta és si el nivell de vida baixarà als nivells del 2007, perquè sempre veiem que els càrrecs es volen aplicar sobre salaris i drets laborals i mai en cap altre lloc.

Ah, i Zapatero falta a la seva paraula i renuncia a la seva ideologia, de forma clara i inexplicable, acceptant que Espanya participi amb la base de Rota en l'escut antimissils de l'OTAN.

Creative Commons License + GNU FDL
Help those suffering in the Horn of Africa