diumenge, 16 d’octubre del 2011

Aznar i l'extrema esquerra #crisi #retallades

Segons Aznar el moviment dels "indignats" no és res més que un moviment d'extrema esquerra marginal, i a més considera que les protestes no utilitzen les vies democràtiques. Aznar sap que això que diu és mentida, ni ell s'ho creu però, ha de dir tonteries com aquesta per tenir contenta la seva cleca. De fet, al Twitter algun seguidor de Pedro J. Ramírez deia que tot plegat era una protesta contra Rajoy.  No se n'han adonat que és un moviment heterogeni, espontani i mundial.

Indignats hem d'estar per les retallades. Avui com exemple, una manifestació a Deltebre ha protestat contra les retallades en salut a les Terres de l'Ebre que han deixat el CAP de Deltebre amb una proporció d'un metge per cada 2000 habitants. El conseller però, diu que aquestes coses no afecten els usuaris.

La indignació a Roma ahir va acabar amb importants incidents. No sóc partidari de la violència però, tampoc no m'estranya que hi hagi qui carregui contra els bancs, com va passar. Penso que si als anys 30 es cremaven esglésies i convents, si els conflictes s'agreugen, al segle XXI les entitats financeres seran les que rebran.

Acabo. La desaparició de dos criatures, de 6 i 2 anys a Córdova, és un fet molt trist. L'esperança no s'ha de perdre i cal pensar que tot acabarà bé però, només pensar que algú pot segrestar dues criatures, una d'elles de l'edat de la meva filla, em trenca el cor. Per no pensar què els haurà pogut fer més. La mare, desesperada, promet perdó. Tant de bo tingui l'oportunitat de perdonar perquè voldria dir que torna tenir a sa filla i son fill als seus braços.

Creative Commons License + GNU FDL
Help those suffering in the Horn of Africa