dijous, 20 d’octubre del 2011

#Duranades i la mort de Gaddafi #20N

Va Duran i ens diu que tothom té dret d'anar al psicòleg per canviar la seva orientació sexual. Això, segons com es miri, es pot interpretar com una forma d'acceptar tesis que tracten l'homosexualitat com una malaltia, i que en sectors reaccionaris espanyols s'han vist els darrers anys. Duran s'ha curat en salut i ha parlat tant d'homosexuals com d'heterosexuals -segons la notícia d'ABC-. Ara bé, fins i tot gent dels seus, les JNC, no veuen bé les declaracions. A Vilaweb la notícia només fa referència a homosexuals. Això es podrà veure a Vanity Fair, en l'entrevista objectiu de la notícia. Sigui com sigui, darrerament Duran està obsequiant-nos amb declaracions que mostren que al darrere de tant de nacionalisme de saló tenim un polític conservador, de dretes i que potser estaria més còmode al PP si no fos tan espanyolista. Però, tampoc no li deu molestar tant si contempla poder ser ministre amb Rajoy. Tantes declaracions polèmiques han donat la idea a Ignacio Escolar de titllar-les de Duranades.

Avui la notícia del dia però, ha estat la caiguda de Sirte a Líbia i la captura i mort de Gaddafi. Molts dels que es feliciten estan retratats per les hemeroteques com vells amics del dictador caigut, vells amics del malvat terrorista. Hipòcrites. I com reflexionava Santiago Segura a Twitter, potser primer se l'hauria d'haver jutjat, abans de felicitar-se per la seva mort, no?

Ahir el ministre Blanco va venir a Catalunya per celebrar que Europa apostava per finançar el corredor de la Mediterrània. Però, els experts en recelen. La manca de finançament per la part espanyola, no per l'europea, la decisió de Madrid de quines infraestructures són prioritàries, amb la voluntat de continuar amb línies de viatgers d'alta velocitat, són elements per tenir en compte a l'hora de desconfiar de l'acte d'ahir i pensar que és un brindis al sol, un acte merament electoralista. I així ho penso. Els socialistes es venen com l'alternativa al PP però, no fan més que prendre'ns el pèl. Després si guanya el PP que no diguin que és culpa dels votants.

I acabo. Avui s'esperava la notícia de l'abandonament definitiu de les armes per part d'ETA. A hores d'ara encara no s'ha produït però, si es produeix serà una gran notícia, malgrat el que digui la caverna mediàtica.

Creative Commons License + GNU FDL
Help those suffering in the Horn of Africa

1 comentari:

Cristòfol miró ha dit...

Sería un gran comentari si al mateix temps haguessin entregat les armes, dit on són els arsenals, desmuntat els grups d'atac...encara falten moltes coses per a això!
Més aviat em sembla un exèrcit que s'adorm en espera de temps millors per a resorgir. Per a començar haurien de treure's les màsacares. De qui no li veus els ulls,no pots saber el que pensa! la comunicació no verbal representa una gran part de la comunicació envers al món.