dissabte, 8 d’octubre del 2011

Continuen les retallades a #salut i #CiU no vol que li afectin el #20N

Llegeixo que a l'Hospital de Bellvitge s'ha tancat una unitat de cures intensives de les 4 que hi ha. Fa gràcia, per dir-ho d'alguna manera, que mentre membres del govern ens diuen que la qualitat assistencial no baixa, que no passa res, la realitat ens diu el contrari. Ens ho diu, com en el cas d'un home que va ser enviat a casa després de 2 mesos esperant ser operat de dos tumors a la bufeta, perquè no hi havia anestesistes per les retallades. Són situacions particulars però, que exemplifiquen el caos en què ha situat l'actual govern la sanitat pública per la seva política de retallades amb intencions poc clares, ja que mai se sap què passarà demà. No entenc com alguns poden compartir aquestes polítiques i no marxar del govern, no entenc res.

I encara demanen des de CiU que a les eleccions generals la gent no voti jutjant la gestió del Govern. Com si CiU no s'hagués aprofitat del vot de càstig al PSOE a les municipals. Almenys jo sí que hi pensaré, en CiU, en el PSOE i en el PP.

Parlant de les eleccions, ERC ha fet allò que el PSC no ha aconseguit a les Terres de l'Ebre, ni al 2008 que era el millor moment. Un ebrenc encapçalarà la llista d'ERC per Tarragona, Adam Tomàs, cap de llista d'ERC d'Amposta a les passades municipals.

Duran ha tornat a lluïr-se, ara que està en pre-campanya. Si fa uns dies mostrava la seva populista amb arguments que podrien qualificar-se de xenòfobs -criticats per la mateixa Carme Laura Gil-, avui ha continuat amb el populisme acusant els andalusos de no fotre brot i aprofitar-se del PER -més o menys com els alemanys quan tractaven els espanyols de mandrosos-. Molt adequat, senyor Duran, el moderat.

Celebro veure que una dona desnonada denuncia La Caixa per haver-li donat la hipoteca al seu pare, de 93 anys, amb una quota de 1500 euros a 10 anys, quan en cobrava 1200 de pensió. Malauradament  la legislació espanyola no és prou estricta, que jo sàpiga, i les entitats financeres poden anar a l'ample quan donen hipoteques. Espero que li donin la raó.

Creative Commons License + GNU FDL
Help those suffering in the Horn of Africa