diumenge, 23 d’octubre del 2011

#Duranades amb Andalusia i càrrecs de confiança #crisi

Duran, en plena campanya demagògica i d'amnèsia denuncia que Andalusia té 1300 km d'autovies sense peatge. No és que no em queixi d'això, perquè és cert que a Catalunya, per exemple, si volem circular de forma ràpida de nord a sud hem de pagar peatges per fer-ho possible. L'autovia A7 està aturada a l'alçada de Vandellòs i no arriba més que a Tarragona. Però, Duran oblida que la Generalitat no s'ha oposat durant anys a no prorrogar les concessions de les autopistes de peatge, per no dir que no s'han esforçat gaire per alliberar peatges. Ara, fa uns anys que ho han reclamat per a les Terres de l'Ebre, fins que estigui enllestida la variant de l'Aldea però, mentre governaven... Així mateix, mentre veiem la zona del Camp de Tarragona amb autovies que comuniquen la capital amb tot el territori del voltant, a l'Ebre l'única autovia que tenim, d'11 km, entre Tortosa i l'Aldea, va trigar 11 anys a fer-se. De la C-12 veurem si algun dia la veiem convertida en autovia o continua sent la carretera insuficient que uneix l'Ebre amb Lleida.

Avui El Confidencial diu que Artur Mas ha creat un càrrec de responsable de Continguts Digitals, càrrec de confiança evidentment, amb un sou de 70.000 euros anuals. Una figura que em recorda la dels community managers, molt de moda actualment i que potser són sobrevalorats. Però, a més sempre sobta que els governs necessitin crear certs càrrecs i prescindir dels bons professionals que ja tenen treballant a l'Administració. El Confidencial també recorda que mentre que Mas va dir que la Generalitat havia reduït els alts càrrecs de 177 a 136, fa unes setmanes es va anunciar l'eliminació de la paga de Nadal per als 350 alts càrrecs del govern, cosa que entra en total contradicció amb els 136 dels quals presumia Mas. Ens indignem o no?

Creative Commons License + GNU FDL
Help those suffering in the Horn of Africa

1 comentari:

Raul Rentero ha dit...

Hola Manel
en la tierra donde yo nací y me crié (que no es el Maestrazgo por cierto sino San Sebastián) ocurrió un hecho curioso hace unos 6 años. Finalizaba el contrato de la autopista por 25 años y se lo renovaron por otros 25, para acto seguido, iniciar una obra faraónica (horadando una montaña y todo) para desastacar una salida hacia mi pueblo, la cual curiosamente podría haberse ahorrado simplemente quitando el peaje a unos míseros 3 kms de la misma autopista
como ves, en todos los lugares cuecen habas, y bien cocidas CON J
saludos!
RAUL