dijous, 1 de setembre del 2011

Blanco voldria un referèndum però, diu que no hi ha temps #crisi #democràcia #nolesvotes #20N #salut

Ens diu Blanco que li hauria agradat un referèndum però, que no hi ha temps perquè s'han de prendre mesures urgents. Si us plau, que després de negar la crisi, després de fer polítiques de país ric, després de presumir de quilòmetres i quilòmetres d'AVE -i de suspendre miniobres com la variant de l'Aldea-, ara ens ve amb presses? Primer són els mercats o la democràcia? Està clar què és primer. I diu que no creu que això li comporti penalitzacions electorals al PSOE. Per part meva, el PSOE no tindrà vot, igual com no el tindrà el PP. Que són les úniques alternatives? No ho crec, encara que tinc clar que o governaran uns o altres. Malauradament a Espanya no hi ha una alternativa forta al bipartidisme.

La canceller alemanya, Angela Merkel ha felicitat Zapatero per la reforma de la Constitució. Una mostra de qui dirigeix actualment la política econòmica espanyola. Zapatero i Rajoy passen de preguntar els espanyols, malgrat que s'omplen la boca de constitucionalisme quan els convé, malgrat que volen modificar la llei "intocable" i no fer referèndum.

D'altra banda, el tancament de serveis d'atenció continuada a les nits continua sent notícia. Si avui s'ha iniciat el tancament de 46 centres a les nits, diuen que no descarten tancar-ne més. I jo que pensava que estaven clares les retallades ja i que ara només es duien a terme. Com deia ahir, ja veurem quin és el resultat de tot plegat per a l'usuari.

Help those suffering in the Horn of Africa