dilluns, 26 de setembre del 2011

Eleccions convocades per al #20N i més #crisi a #salut

Avui Zapatero ja ha signat la dissolució de les Corts i la convocatòria d'eleccions per al 20 de novembre. Ens esperen un parell de mesos de campanya, mancada de credibilitat però, que igualment envairà les nostres cases a través dels mitjans de comunicació i de la publicitat a les bústies.

Mentrestant la vida continua i la crisi també. La Generalitat vol que els professionals de l'ICS vegin retallada la paga extra de Nadal per poder arribar a final d'any amb els comptes clars. Això se suma a les baixades de sou i altres mesures que es van veient aquests dies. Una festa, vaja.

El PP critica que Joan Barril assessori Duran perquè Barril treballa a la Catalunya Ràdio i, sent aquesta pública, no ho veu compatible. Comparteixo la crítica, encara que el PP no pot parlar gaire sobre mitjans de comunicació i política. Si la cap de premsa de Camps ara és a la televisió valenciana, no oblidem l'etapa Aznar a la Moncloa i la parcial RTVE. Ara critiquen els socialistes perquè segons ells TVE és menys imparcial.

Help those suffering in the Horn of Africa