dimecres, 31 d’agost del 2011

Ja s'ho faran #crisi #Constitució #salut

Duran i Lleida ahir deia que com que PP i PSOE es van arreglar ells solets la reforma constitucional, que ja s'ho farien i per això ahir CiU no va votar al Congrés sobre si tirar endavant o no la reforma. Fa gràcia que Duran de tant en tant es presenti tan radical i que quan convingui es presenti com un garant de la governabilitat a Espanya. Tot façana per encarar les eleccions generals de la tardor. Si Duran no veia amb bons ulls la reforma hauria d'haver votat en contra i deixar-se d'escenificacions inútils.

Ara que es parla de crisi, avui he llegit un apunt que repassa les despeses en AVE, aeroports i autopistes que els successius governs estatals i autonòmics han carregat a les arques públiques, comparant amb països més rics, i explicant els costos que comporten infraestructures no rendibles com aquestes. I és que durant anys ni PP, ni PSOE, ni CiU, no volien sentir crítiques a nous trams d'AVE, a aeroports que no tenien lògica (recordem que tots defensaven l'aeroport a les Terres de l'Ebre), o a noves autopistes, perquè era ser políticament incorrecte. Anàvem -anaven- a l'ample. I ara, en comptes de passar comptes amb el que han fet, ens fan carregar les culpes a tota la ciutadania. Cinisme, hipocresia, poca-vergonya?

Continuant amb la crisi, 46 CAP deixen a partir de demà de donar servei a les nits. Vull veure d'aquí un temps estadístiques sobre temps d'espera als hospitals de referència o, temps d'espera -si es coneix- en atenció domiciliària, ja que s'aposta per aquesta opció en molts llocs.

Help those suffering in the Horn of Africa