dimarts, 27 de setembre del 2011

#Amposta rebutja el transvasament i la #crisi de cada dia

Ahir el ple de l'Ajuntament va aprovar una moció contra el transvasament de l'Ebre cap a Castelló, tal com ho reclama la Diputació de la província veïna. Una bona notícia que ens arriba d'un ajuntament governat en majoria absoluta pel mateix partit que fa 10 anys es posicionava a l'altre cantó, de forma incomprensible.

Avui, el mateix dia que s'ha convocat una manifestació a Tortosa en defensa de la sanitat pública, la presidenta del Parlament diu que el pressupost del 2012 mantindrà unes retallades del 10%. Un panorama molt negre.

Al País Valencià, governat pel partit que tot ho fa bé, el PP, el president de la Generalitat ha dit que caldrà fer retallades de 400 milions al sector públic. Igual que a la Comunitat de Madrid o a Múrcia, si tenen tants de problemes i sempre han governat de forma impecable, com és que tenen els mateixos problemes o més grans que la resta d'Espanya?

Notícia indignant és la d'un broker que entrevistat per la BBC afirmava que els governs no poden fer res per sortir de la crisi, que és Goldman Sachs qui decideix el rumb de les coses, i sense posar-se roig afirmava que cada nit anava a dormir esperant que hi hagués una altra recessió perquè per a ell això vol dir que guanyarà diners.

Help those suffering in the Horn of Africa