dimecres, 17 d’agost del 2011

Un govern econòmic europeu #UE #crisi i la supressió de les #diputacions

Merkel i Sarkozy són notícia per haver proposat la creació d'un govern econòmic europeu. El problema d'Europa és que no se la creuen ni ells, perquè no tenim una veritable unió. Ara bé, quan els dos governants són els que es reuneixen i proposen, i no es fa en conjunt, no és un bon exemple de cercar una major força de la Unió Europea. Diuen que volen que els països que no compleixen amb els objectius de dèficit deixin de rebre ajudes. És curiós que les mesures només s'han de complir depenent quan. Perquè França no seria el primer cas que es passa per allí les regles europees per interessos propis.

Rubalcaba va proposar la supressió de les diputacions. CiU i PSC hi estan d'acord. El PP ho veu com una proposta interessada perquè el PSOE ha perdut la majoria de diputacions en favor del PP. A mi m'agrada la proposta, ara bé, és una mica hipòcrita venint de Rubalcaba.

El líder de PxC exigeix que els regidors que han dimitit a Salt entreguin l'acta de regidor. Per sort o per desgràcia, l'acta de regidor és personal i PxC haurà d'assumir-ho.

Avui tenim el concert de les bandes a la plaça de l'Ajuntament. A les 22h. Primer la Filha, després la Lira. A partir de demà agafem el relleu i la Lira amenitzarà les Festes Majors d'Amposta. A xalar!

Creative Commons License + GNU FDL
Help those suffering in the Horn of Africa