dimarts, 30 d’agost del 2011

#crisi La reforma constitucional tira endavant, la #PDE avisa de mobilitzacions

La reforma de la Constitució que han acordat PP i PSOE tira endavant al Congrés dels Diputats gràcies a la majoria de vots que ho han permès. Ses senyories no poden discrepar mai dels seus partits, ja es veu. Els garants de la democràcia tenen por de preguntar. Segons la Razón, a més, la reforma constitucional ha estat imposada pel president del Banc Central Europeu (BCE), Jean Claude Trichet. No sé si això és cert o demostrable però, no m'estranya. Les mesures del BCE comprant deute espanyol no han estat altruïstes, és d'esperar que hagin tingut condicions. És indignant però, que el govern espanyol no expliqui realment qui està dirigint la política econòmica espanyola, quan veiem clarament que els mercats i els organismes econòmics són els que empenyen perquè es facin els canvis.

Aquesta setmana, d'altra banda, entra en vigor el contracte de formació fins els 30 anys i s'elimina la prohibició durant 2 anys del límit d'encadenament de contractes temporals. Un exemple de cap on ha derivat la política del PSOE durant aquest temps.

I acabo. La PDE avisa que tornaran les mobilitzacions per rebutjar qualsevol intent de transvasament de l'Ebre. L'obligació del govern espanyol per pronunciar-se sobre la petició d'aigua des de Castelló podria acabar amb un transvasament. Si qui governa és el PP quan això passi, tornarem 7 anys enrere, amb un partit transvasista dirigint Espanya. A més, tindrem CiU governant Catalunya i haurem de veure si aquest cop són a l'alçada de les circumstàncies.

Help those suffering in the Horn of Africa