dimarts, 13 de desembre del 2011

#crisi L'administració pública catalana pot pagar tard

Perilla cobrar per culpa del govern en funcions de Zapatero. Això és el que ha explicat el portaveu del Govern, Francesc Homs, avisant que els 759 milions d'euros que el govern espanyol es nega a transferir a Catalunya, que consten als pressupostos de l'Estat i van ser signats el mes de juliol, poden fer que proveïdors i treballadors públics tinguin retards en els pagaments. Zapatero i els seus marxen sense haver tingut problemes per cobrar, havent-nos marejat tot el que han volgut i posant la cirereta al pastís. I a sobre continuaran guanyant-se la vida molt millor que la majoria de nosaltres.

Ramon Tremosa avui ha escrit a Twitter sobre la legitimitat democràtica de la Comissió Europea i del seu president, Durao Barroso. I és que la Comissió és un contrapoder al Parlament però, a diferència d'aquest, els seus membres no han estat elegits en cap comici d'àmbit europeu. És la forma que els estats continuïn dient la seva i evitin que els únics representants electes de la Unió Europea siguin els que realment decideixin les polítiques que cal fer.

A Reus llegeixo que l'Hospital de Sant Joan vol reduir 7.6 milions d'euros en salaris, tot i que afecta més el personal que cobra poc que el personal directiu. L'Hospital, inaugurat el 2010 pel president Montilla, va suposar una inversió de 170 milions d'euros.

El director d'e-noticies, Xavier Rius, deia al Twitter que el ministre alemany de defensa que va haver de dimitir per plagiar una tesi doctoral, ha estat fitxat com assessor per Brussel·les. Concretament assessorarà la Comissió Europea en temes d'ús lliure d'Internet en països amb règims autoritaris. Fantàstic. Plegues temporalment i després et recol·loquen.

I la presidenta del Parlament, insultada de forma inacceptable pel diputat López Tena en la sessió en què va prohibir utilitzar termes com "Espanya ens roba", ha fet marxa enrere en la seva prohibició. Una prohibició que no hauria hagut d'haver-se produït mai.

Help those suffering in the Horn of Africa