dijous, 22 de novembre del 2012

#SantaCecilia2012 #eleccions2012 #25N #boicot perseguit i #ElMundo

Avui és Santa Cecília, patrona dels músics. Aquest cap de setmana ho celebrem. Demà tenim el concert a La Lira. Setmana intensiva d'assajos i després el descans merescut.

Ahir 8tv va fer un debat electoral dels candidats de CiU, PP i PSC. En diuen interès periodístic però, a un li dóna la impressió d'interès per eliminar del debat candidats desequilibradors, com ERC o ICV, per no parlar dels altres partits amb actual representació parlamentària. Un debat per reforçar CiU. No vaig poder veure'l però, no l'hagués vist perquè em va semblar una mala proposta de debat.

Ha transcendit la cagada d'Alícia Sánchez-Camacho mostrant una taula amb xifres i un total, la suma de les xifres, que estava equivocat. No era una taula improvisada i tot i així tenia un error que s'ha escampat per Twitter.

Telecinco ha denunciat i demana 3 anys de presó per al blocaire que va iniciar el boicot al programa "La Noria" després que entrevistés la mare d'un dels imputats per la mort de Marta del Castillo. És preocupant que una cadena ataqui així la llibertat d'expressió. Em pregunto què hauria passat si els empresaris catalans haguessin denunciat aquells que van iniciar el boicot al cava, als productes catalans. S'ha obert la veda?