dimarts, 13 de novembre del 2012

#eleccions2012 #independència #brotsverds i #14N

Avui fa 10 anys del desastre del Prestige, per això l'enllaç de l'apunt avui és el video de la simfonia núm. 1 "Marea negra", d'Antón Alcalde. Un dels polítics tristament recordats d'aleshores ara és president del govern espanyol, el dels filets de plastilina.

Lluny de corregir la gent del PP sempre cerca arguments per dir que qui s'equivoca són els altres. Alícia Sánchez Camacho, en comptes de reconèixer que el video que parla d'una hipotètica catalanització dels cognoms en una Catalunya independent, es justifica dient que una norma de temps de Pujol permet catalanitzar els cognoms. No destaca però, que és una norma per permetre que hom sol·liciti la canalització del cognom si ho desitja, no una norma per obligar que tothom ho faci. No cal acudir a la norma per veure que això no ha ocorregut mai. No tenen vergonya.


Rajoy ens diu que ja es comencen a veure els resultats de les seves reformes. Un altre que s'apunta als brots verds. No va tenir prou amb els filets de plastilina que ha de fer afirmacions que el temps pot refutar. Polítics de pandereta.

Fàstic m'ha fet llegir a Twitter algú que remarcava que la dona que es va suïcidar l'altre dia a Barakaldo quan l'anaven a desnonar ho va fer perquè havia mentit a la seva família i no els havia explicat la situació. El to del comentari culpava la dona morta. Fastigós.

I demà faig vaga. Em descomptaran diners de la nòmina, que no és que em faci goig però, faig vaga perquè crec que cal mostrar el rebuig a les retallades. CiU no farà campanya. Postura cínica? Ells que han donat suport a les retallades del PP suposo que no volen fer-nos creure que se solidaritzen amb els vaguistes. Suposo que ho fan més per evitar trobar-se en situacions conflictives.

Deia que faré vaga. Malgrat que hi hagi qui no en faci, cosa totalment respectable, i que no ho faci, uns cops per diners, altres per qualsevol altra cosa, si s'aconsegueix alguna cosa i els beneficia m'alegraré.