divendres, 2 de novembre del 2012

#Chacón i el dret a no decidir, #Duran continua cagant dubtes i la #taxaturistica

Carme Chacón aquests dies se suma a les veus del PSOE contra la independència i contra preguntar la gent de Catalunya sobre què volen per al seu país en el futur. Chacón no veu bé que l'obliguin a decidir però, no contempla l'altra part del problema, i és que hi ha gent que vol decidir i no la deixen. Suposo que mai no es tornarà a postular com candidata del PSC al Parlament perquè ha exhibit un espanyolisme tal que només la veig vàlida per competir amb Rubalcaba per dirigir el PSOE. Encara que el PSOE, si no canvia, com el PSC, ja veurem quin futur té.

A Facebook qui pugui seguir Germà Bel, per cert, en altres temps socialista idolatrat per la gent del PSC de l'Ebre, parla molt clar, amb arguments, i no precisament a favor de la línia de Pere Navarro. Suposo que no li rebatran els arguments però, tampoc no li diran que vol veure el PSC destruït. A l'Ebre el PSC era suposadament maragallista però, amb el temps sembla que ha cedit al montillisme. Així els va.

I Duran no veu una Catalunya sense Espanya. No cal perdre-hi gaire temps. Duran fa bo l'escepticisme del sobiranisme de CiU. El contrapoder dins de la coalició que sempre fa girar la truita. De fet, és Duran el representant de CiU a Madrid, el representant que ha fet bo el recolzament a les retallades del PP, i després les han criticat.

Ahir va entrar en vigor la taxa turística. Resulta que s'han esperat a passar l'estiu, no fos que els empresaris es queixessin massa. A la població que la fotin i que pagui l'euro per recepta, sota sospita de ser abusadors del sistema sanitari. Tant se val que qui prescrigui sigui el metge, tant se val el tipus de malaltia. Amb límit o no, tothom abusa i tothom ha de pagar. Amb el turisme però, hi ha un altre tracte.