dimecres, 21 de novembre del 2012

#independència #eleccions2012 #25N #drapsbruts

Temps de por perquè la gent no voti cap opció sobiranista. Mentrestant, continuen els arguments a favor. El Financial Times diu que una Catalunya independent aniria bé econòmicament, millor que Espanya, amb PIB per càpita superior a la mitjana de la zona euro. Uh, por!

Enric Juliana escriu per segon dia sobre el no informe sobre els comptes de Mas, Pujol i Puig en paradisos fiscals. Una estratègia de tombar l'adversari a tocar d'unes eleccions, digna de la Rússia soviètica. De moment, no hi ha informe policial i tot apunta a un poti-poti d'informes diversos i de rumors difosos per la xarxa. Per respecte a la democràcia s'hauria de saber la veritat abans de diumenge.

El Economista repassa la llista d'alguns ex-càrrecs polítics, des d'ex-presidents del govern, passant per ministres, fins assessors, que treballen per a diferents multinacionals, sobretot del camp de l'energia i de les finances. No serà precisament sempre per la vàlua professional que són fitxats els polítics un cop deixen els seus càrrecs i posa en dubte la forma de legislar, fent pensar que es fa tenint en compte els interessos d'aquestes grans empreses. I no és només cosa del PP, el mateix Felipe González el tenim a Gas Natural, o la ministra dels brots verds a Endesa.