dimarts, 2 de juny del 2015

Unió, el PSC del centre-dreta

L'altre dia a la ràdio un dirigent d'Unió parlava del posicionament sobre la independència al partit i utilitzava arguments relacionats amb la pluralitat d'opinions dins del partit, de la semblança amb la pluralitat de Catalunya, etc. Ni més ni menys que els arguments que utilitza el PSC quan no es vol mullar sobre una qüestió. El PSC és un partit amb moltes sensibilitats, igual que ho és el país.

Els militants d'Unió properament votaran una proposta de la direcció per posicionar-se en relació amb la continuïtat del suport del partit al procés sobiranista. Però, votaran un document complex, un document que no parla clar. Així es curen en salut i poden canviar de posicionament sense incomplir el compromís votat per la militància.

La pregunta del 9N ja va ser una presa de pèl, fent-la més complexa del necessari. Ara els passa el mateix als d'Unió. I al final encara se'n desmarcaran si CDC aposta per la independència. Per què no diuen clar que no volen saber res de la independència i que estan amb Duran? Si ja ho sap tothom!