dijous, 18 de juny del 2015

CiU es trenca

CiU es trenca. Diuen que amistosament però, es trenca. Per fi sabrem qui està clarament a favor de la independència i qui no a les eleccions del 27 de setembre. La setmana vinent nous consellers. Seran de CDC, seran d'Esquerra? Esquerra torna a oferir-se. De fet, ahir Oriol Junqueras no va ser gens crític amb el govern en la sessió monogràfica sobre salut al Parlament. I si Esquerra entra al Govern, hi haurà llista conjunta el 27S? I UDC i el PSC, aniran en coalició, ara que no són tan diferents?

Avui Miquel Iceta retreia al President haver trencat CiU per culpa del procés. No és pas que el PSC-PSOE no hagi tingut situacions conflictives ni escisions, no? I encara culparan Artur Mas d'això? No serà que el PSC depèn massa del PSOE malgrat presumir de tenir personalitat pròpia?

De Sánchez Camacho no cal dir gaire cosa. Encara no sé què fa que no ha plegat. Ella acusa Mas del trencament de CiU, i també dels problemes del PSC, i de crispar el país. S'ho hauria de fer mirar perquè la crispació no ve precisament dels partits sobiranistes si no més aviat del seu. Però, això ja ho sap i cal practicar el cinisme per fer creure el contrari.