dissabte, 21 de setembre del 2013

#LaLiraAmpostina hem anat a #firacalella13

#firacalella13 #terresdelebreAvui ens hem desplaçat a Calella per participar a la Fira d'enguany, dedicada a les Terres de l'Ebre. Avui ens tocava a La Lira Ampostina fer un concert a les 13h. L'horari, d'entrada és estrany però, qui sabia...

Ens hem trobat un escenari en ple sol, menut. Durant el concert hem patit calor, molta calor. El públic, per sort, tenia ombra. El concert ha estat a l'aire lliure, dins del recinte de la Fira, no en un lloc tancat com podem tenir a la Fira d'Amposta. Soroll ambiental, al costat de la via del tren de rodalies, el qual anava passant cada pocs minuts. Soroll ambiental per l'anar i venir dels visitants de la Fira. Soroll ambiental de la megafonia dels expositors. No semblava pas el concert d'una banda com La Lira Ampostina, amb un programa amb obres complexes, era com un concert d'animació de la festa. Potser hauríem d'haver fet un concert de pasdobles i sarsueles, qui sap.

Sobta que havent regidors i regidores ampostins a la Fira, no es fes saber a la gent de l'organització que el concert d'una banda, almenys de les característiques de La Lira o de la Filha, necessita unes condicions determinades. Ens adaptem però, si hi ha una consideració cap a les nostres necessitats mínimes, millor.

Després hem tingut el dinar pagat. Sense comentaris. No m'imagino els polítics ebrencs ni de Calella pagant-se un dinar en un lloc i amb el menú que hem tingut nosaltres. Ep, i hem anat gratis, només amb despeses de viatge i menjar pagats. Si algú ho llegeix i li molesta, no està escrit amb intenció de molestar això, si no de fer reflexionar els polítics -si és possible- que cal informar-se bé de les característiques de les entitats que participen en els actes que organitzen.