divendres, 13 de setembre del 2013

Cara i creu: #ThankyouLatvia #ViaCatalana i #Barcelona2022

El primer ministre de Letònia, del PP europeu, ha dit que reconeixeria un estat català independent en un procés legítim. Galtada a Rajoy i companyia. La reacció a la xarxa ha estat contundent amb agraïments utilitzant l'etiqueta #ThankyouLatvia. Aquest matí Alícia Sánchez Camacho continuava amb la cantarella de la majoria silenciosa i allò que només separen aquells que pensen diferent d'ella. El PP continua negant l'evidència.

Un dels arguments dels mitjans de dretes aquests dies ha estat els diners públics que ha costat la Via Catalana. No cal perdre temps a refutar aquest argument. Però, ja posats a treure el tema, llegeixo que el govern espanyol va gastar 2,6 milions d'euros en publicitat perquè la gent cregués que el rescat bancari era bo. Ajudar a la banca valia tirar a la brossa 2,6 milions d'euros. Aaaaaah.

No ens equivoquem. Madrid 2020 va rebre crítiques pel ridícul d'Ana Botella i els seus però, plantejar uns Jocs Olímpics en plena crisi no sembla una bona idea. I va ara i Barcelona vol organitzar els Jocs d'Hivern del 2022. Més de 3.200 milions d'euros de pressupost, bàsicament en infraestructures que connectaran Barcelona amb el Pirineu. Barcelona, la Madrid catalana, el centralisme incorregible. I ves a saber quant costarà competir per aconseguir organitzar els Jocs, entre viatges, tota la munió de polítics, personalitats i tècnics que hagin de participar-hi. Ens prenen el pèl a la cara.