dilluns, 20 de febrer del 2012

El #19F segons el PP, el capital privat a l'ICS i les benzineres del Montsià #crisi

Ahir vam veure a la televisió com arreu d'Espanya milers de persones van sortir al carrer per protestar contra la reforma laboral aprovada pel govern espanyol. Mentres sindicats i els oportunistes del PSOE reclamen al govern que es replantegi la reforma, el PP treu pit i, si bé Rajoy diu que respecta totes les opinions, Cospedal deixa clar que la gent que està a favor de la reforma és infinitament més que la que no la vol. Ens està dient que tenen una majoria absoluta i que això els legitima en tot allò que facin. Gràcies Zapatero.

A Catalunya el conseller de Salut diu que l'entrada de capital privat a l'ICS no és el mateix que privatitzar-lo. Tot plegat és un problema d'interpretació, perquè si entra capital privat a l'ICS, no ho farà per perdre diners si no per guanyar-ne, i si el sistema públic de salut es regeix per objectius de rendibilitat anem arreglats.

Com que al País Valencià han pujat els impostos sobre els carburants, sembla que la gent del nord de Castelló creua la frontera amb Catalunya per omplir el dipòsit a preu més baix. Remember. El govern del PP al País Valencià sempre ha presumit de fer-ho tot bé, més que bé. I ara, tan bé com ho han fet cada dos per tres surten als mitjans per problemes amb els venciments de pagaments, amb pujades d'impostos, retallades,... Magnífics els governs del PP.

Help those suffering in the Horn of Africa