dimecres, 1 de febrer del 2012

#CiU i la seva força a Madrid, l'#educació al servei de la ideologia, i les crítiques de Botín #crisi

El PP recorda a Duran que ell no és ningú a Madrid. No amb aquestes paraules però, ve a ser això. No és estrany. Ahir escoltava les paraules d'Alícia Sánchez Camacho després d'anar a Madrid sobre els diners del fons de competitivitat -que ella mateixa exigia al PSOE-, i tornava, com tants polítics fan quan van a Madrid, parlant de bona sintonia envers Catalunya, de bona predisposició. Cal veure si aquesta predisposició es materialitza o simplement és una escenificació del que vol el PP de Catalunya, ser l'interlocutor amb el govern espanyol i guanyar així punts entre l'electorat català.

Com no podia ser, nou govern, nou model educatiu. I comencen per Educació per a la Ciutadania. Ara serà Educació Cívica i Constitucional. Són patètics els polítics espanyols. L'educació al servei de la ideologia. Criticaven el PSOE per crear una matèria, segons ells, ideològica, adoctrinadora, i la seva substituta només pel nom ja s'endevina que serà més del mateix però, del gust del PP. Quan tindrem un govern que respectarà el model educatiu o mirarà de millorar-lo però, amb un full de ruta no ideològic i consensuat amb la comunitat educativa?

Botín acusa els polítics en bona part de la crisi. Sobta que algú a qui sembla que se li ha perdonat tenir diners -molts de diners- no declarats en bancs suïssos, ara vingui amb aquestes històries. A més, el seu banc, el BSCH, també ha estat víctima de la crisi, amb inversions relacionades amb els bons escombraria dels EUA quan va esclatar l'escàndol Madoff. Com pot fer aquestes afirmacions el senyor Botín?

Help those suffering in the Horn of Africa