dimecres, 22 de febrer del 2012

Continua la #PrimaveraValenciana

Ahir van continuar les notícies al voltant de les càrregues a València de la policia contra els estudiants que es manifestaven. Les imatges de policies pegant joves, probablement menors d'edat, que no estaven fent res, s'han vist arreu. La delegada del govern a València i el ministre de l'Interior continuen tirant pilotes fora i deixant la porta oberta al dubte sobre la brutalitat de l'actuació policial. El ministre ha utilitzat el recurs d'acusar els radicals i els antisistema per fer càrregues indiscriminades, un recurs que està molt vist i que les imatges desacrediten. I jo continuo recordant que el ministre de l'Interior ja va anunciar mà dura, i no sé si això és un exemple o no. No sé si això esdevindrà la tònica de les manifestacions d'ara endavant, preveient que cada cop sortirà més gent al carrer. El ministre d'Educació diu que cal dialogar i no manifestar-se per resoldre els problemes educatius. Si de jove mai es va manifestar, que no ho sé, ja no se'n recorda. Quan un s'acomoda ja no recorda quan defensava allò que creia just. Per la seva edat potser hauria hagut de córrer davant dels grisos però, potser no anava amb ell la cosa.

Reaccions n'hi ha moltes. El País a l'editorial qualifica l'actuació d'error seriós. I és que és un greu error l'atac a la llibertat d'expressió a València.

I a València va ser notícia la denúncia que van fer els treballadors de RTTV del tractament informatiu de la protesta estudiantil i l'actuació policial. Semblava que mai no veuríem els treballadors dels mitjans públics valencians discrepant del model informatiu pro-PP que hem vist durant anys.

Help those suffering in the Horn of Africa

1 comentari:

Raul Rentero ha dit...

El otro día, después de tanto preguntarme como es posible que sigan ganando por mayoría absoluta los mismos de siempre en Valencia, me explicaron con tino lo que sucede: Aquí se vota como quien anima a su equipo de fútbol. Da igual lo que haga el Real Madrid o el Barça, siempre seré de este equipo.
en fin...
un saludo, Manel
Raúl