dissabte, 11 de febrer del 2012

Alegria de Mas i Duran per la #reformalaboral i demanen regular el dret de vaga #crisi

Dissabte. El Gran Debate de Telecinco té per tema del debat d'avui els crims del franquisme. Em fa ràbia el reduccionisme dels que diuen que no s'ha de recuperar la divisó de la Guerra Civil, i que recorren als crims de guerra comesos per ambdós bàndols per desautoritzar les reivindicacions per jutjar els crims del franquisme, un cop guanyada la guerra. I mira que mon iaio van intentar matar-lo els anarquistes però, les coses com siguin, no tinc ideologia de dretes. És injustificable allò que va fer un dictador que sortia a les processons com si fos un sant. Un cristià exemplar que va matar gent per ser partidària de la República, simplement, un cristià exemplar que va cercar l'extermini dels adversaris un cop guanyada la guerra.

La reforma laboral continua sent tema d'actualitat. Artur Mas i Duran i Lleida veuen amb bons ulls la reforma. No m'estranya. CiU i PP no són tan diferents. La veritat és que preocupa aquesta reforma. A ningú que treballi no li interessa saber quan cobrarà si el fan fora. De fet no li interessa que el facin fora. Almenys a mi no. Però, sí que interessa saber que no seràs víctima d'un xantatge, ni que sigui implícit, per doblegar-te a la voluntat de l'empresari, encara que et sembli injust fer-ho. El problema és que sempre hi haurà algú disposat. Que et fan canviar de ciutat? Que et canvien l'horari? Que et baixen el sou? Que et fan fora? Això és flexibilitat, això és reformar per promoure la feina de qualitat. I el PP deia que això no ho faria. Mentiders.

Per si fos poc Duran -m'agradaria saber quant de temps fa que no és assalariat el senyor Duran- vol regular el dret de vaga. Regular, per no dir eliminar-lo, oi? Molt oportú parlar-ne quan s'ha posat el crit al cel per la vaga dels treballadors de TMB per als dies del congrés mundial de telefonia mòbil.



Creative Commons License + GNU FDL
Help those suffering in the Horn of Africa